Mer än bara en resebyrå

 Kontakta oss

Vi på Grand Travel Group Sweden AB har en lång erfarenhet av alla typer av arrangemang. Tillsammans med er tar vi fram idéer inför ert nästa möte. Vi tar helhetsansvaret under planeringsstadiet och fram tills ert möte är genomfört. Det gör att ni kan sätta fokus på innehållet och era gäster och vi tar hand om alla detaljer.

Möte – litet som stort

Ett möte är inte bara en kostnad – det är också en god investering. Att mötas i kreativ miljö är en mycket viktig faktor för framgångsrik kommunikation. Bra arrangemang lyfter gruppen och skapar bestående intryck.

Genom åren har vi genomfört många arrangemang, inget har varit det andra likt. Vi vet värdet av ett väl genomfört möte! Oavsett om det är inbjudna kunder eller medarbetare som samlas i grupp, kan värdet av en sådan aktivitet inte överskattas.

Vi har kontakterna, den långa erfarenheten och möjligheterna att ta hand om ert möte, oavsett om det sker i Sverige eller ute i världen. En resa kan innehålla väldigt mycket. Kontakta oss och berätta mer om er vision och tanke med resan så tar vi fram förslag på resmål och på valt resmål tar vi sedan fram aktiviteter, restauranger, sevärdheter osv.

Event

Ordet ”event” är ett brett begrepp som innefattar mycket. Allt från en mindre middag till ett större event med resor, produktlanseringar, kickoffer, releasefester, jubileum med artister, föreläsare, aktiviteter, transporter, give aways m.m. var som helst i världen.