Mer än bara en resebyrå

 Kontakta oss

”Vi ska inte bara lyssna, vi ska också tänka på samma sätt som våra kunder.”

De flesta företag har unika behov gällande sitt affärsresande. För oss finns det inga färdiga mallar, utan oavsett vad behoven är, företagsanpassar vi våra lösningar till att bli det mest effektiva för varje enskilt företag.

Vi är en modern resebyrå både gällande tekniska lösningar och kreativa idéer. Oavsett om ni vill boka Era resor genom våra resekonsulter eller via online kommer ni alltid att bemötas med ett personligt engagemang. Vårt motto är att alltid sätta kvalitet före kvantitet. Vi ser också alternativa lösningar utanför den traditionella ”boxen” som gjort oss till den aktiva partnern som våra kunder har efterfrågat.

”Se oss som en medarbetare”

Med alla våra samarbetspartners betraktar vi oss som en medarbetare i företaget.

Som medarbetare, garanterar vi att ni får en aktiv, lojal, öppen, kreativ och kostnadsmedveten partner. I alla situationer utgår vi från vad som är den bästa och mest effektiva lösningen för varje enskild resa.

Det är därför vi på kort tid ingått i nya samarbeten där vi nu fungerar som företagets ”nya” medarbetare

Välkomna att kontakta oss för mer information. 

Skräddarsydda lösningar

Personlig service

Vi hjälper dig med en effektiv och kostnadseffektiv affärsresa. Grand Travels affärsresesäljare är välutbildade och tillsammans med den senaste tekniken och stort engagemang erbjuder vi dig som kund till en komplett lösning för dina önskemål och behov. Dina resor och möten är viktiga för oss – som kund till oss får man en dedikerad säljare som är väl insatt i dina önskemål och behov vilket möjliggör en trygg, enkel och kostnadseffektiv resehantering.

Online - dygnet runt

Välkommen till Online!

Här bokar du flygbiljetter, tåg, hotell, hyrbil och flygtaxi dygnet runt – året om. Alla bokningar debiteras enligt avtal och du kan när som helst titta på dina gjorda reservationer. Boka resor för dig själv och dina kollegor samtidigt – du får tillgång till alla resor på samma sida.

Online är en smidig lösning för enklare resebokningar.

Mobila tjänster

Mobilapp Ladda ner vår Mobil App och boka dina resor från din mobil. Din profil följer med från Online och samma fördelar och avtal finns tillgängliga. Appen fungerar både för IPhone och Android.

Jourservice

24 – timmars service

Oavsett när på dygnet och var i världen du befinner dig ska du alltid känna dig trygg. Vår jourservice har tillgång till hela din bokning och hjälper dig med ombokningar, akuta nybokningar utanför kontorstid, allt för att din resa skall fortgå så smidigt som möjligt.

Säkerhet

Grand Travel erbjuder vår egen säkerhetslösning som täcker resenärsspårning, nödassistans och säkerhetsutbildning.

Statistik

”Statistik går inte blunda för”
Vi erbjuder flera olika statistiklösningar anpassade efter dina behov.

  • Bas
  • Kundanpassad
  • Miljö

Resekonto

Att välja ett av Grand Travels rekommenderade resekonton innebär smidiga rutiner, reseförsäkring och flexibla fakturor anpassade efter dina behov. Grand Travel arbetar med flera aktörer på marknaden och hjälper dig i valet av rätt resekonto.

Travel Management